Geniet van het goede kustleven in uw luxe strandhuis in Zeeland

Loom en ontspannen opent u uw ogen na een heerlijke nacht slapen in een luxe en comfortabel bed. U opent de gordijnen en gaat nog even weer liggen. Wat een prachtig uitzicht. Het ruisen van de zee prikkelt u om lekker naar buiten te gaan. U staat op, maakt een lekkere kop koffie en strijkt neer op uw terras in de verwarmende ochtendzon. Vanavond uzelf nog een keer trakteren op oesters en champagne? Dat is het goede kustleven in een luxe strandhuis in Nederland aan zee. Bij Largo beleeft u een onvergetelijke vakantie aan het strand in een royaal en luxe strandhuis in Zeeland. Op onze rustige, kleinschalige vakantieparken ervaart u een intieme sfeer met volop privacy. De ideale bestemming om met vrienden, familie of uw geliefde even helemaal weg te zijn in eigen land. De zee laadt u op en geeft u weer nieuwe energie.

Luxe strandhuis

Luxe strandhuisjes direct aan de Zeeuwse kust

Zon, zee en strand: het is de perfecte cocktail voor een heerlijke vakantie in een luxe strandhuis in Zeeland. In de beach houses, duinlodges, urban villa’s en andere accommodaties van Largo verblijft u direct aan de kust in een warme en huiselijke sfeer. Slapen op het strand, het is voor vrijwel iedereen een droombestemming. Het strand en de zee liggen letterlijk aan uw voeten. Komt u met uw gezin of kleine kinderen logeren in een luxe strandhuis in Zeeland? Dan kiest u misschien wel voor ons Noordzee Resort Vlissingen bij het Nollestrand. Kinderen kunnen hier rustig en veilig spelen op het schone strand. Wie van privacy houdt, kiest voor een beach house aan het Zuiderstrand. Want ook in Zuid-Holland is Largo ruim vertegenwoordigd. Op vrijwel geen enkele andere plek in Nederland zijn er strandhuisjes die zoveel privacy bieden als bij Largo Beach Houses Den Haag.

Vlissingen

Persoonlijke service in uw luxe strandhuis in Zeeland

Largo is de grootste speler in topklasse luxe vakantiehuizen, maar onderscheidt zich juist door persoonlijke service en kleinschaligheid. Door u te faciliteren waar we kunnen, bezorgen we u een volledig zorgeloze vakantie. Wilt u er een avond samen tussenuit en een vriendelijke en betrouwbare oppas in huis tijdens uw vakantie in een luxe strandhuis aan zee in Zeeland? Wij regelen het graag voor u. Heeft u geen tijd om de door u gewenste activiteiten vast te reserveren of te boeken? Ook dit nemen we u graag uit handen. In uw luxe strandhuis in Zeeland is het vooral tijd om te ontspannen. Tijd voor uzelf, voor uw gezin of uw vrienden. Terwijl u tegelijkertijd altijd cultuur kunt snuiven, winkelen of uit eten kunt gaan in de nabijgelegen kustplaatsen en steden. Verlaat u uw luxe strandhuis in Zeeland liever niet meer? Dan bereidt u een heerlijke maaltijd in uw volledig uitgeruste keuken of laat u een privé-kok komen.

Luxus Villa

Service op maat in uw luxe strandhuis in Zeeland

Het Zeeuwse schiereiland Walcheren is vrijwel volledig omringd door stranden. In Nederland beleeft u binnen no time een heerlijk ontspannen strandvakantie. En bij Largo ervaart u het Ibiza-gevoel gewoon in eigen land met een vakantie in een luxe strandhuis in Zeeland op een van onze luxe vakantieparken. Of u nu kiest voor een heerlijke vakantievilla te midden van het bos- en duinlandschap op onze Noordzee Résidence Dishoek of voor een prachtig uitzicht op het strand en de Noordzee in een beach villa in Hoek van Holland, wij leggen u altijd extra in de watten met onze service. Onze woningen zijn met de grootste zorg en aandacht aangekleed en ingericht, zodat het u aan niets ontbreekt. Onze service gaat van verduisterende gordijnen tot exclusieve toiletartikelen en een unieke koffie- en theelijn. En natuurlijk beschikt u in uw luxe strandhuis in Zeeland altijd over snelle wifi.

Middelburg

Ontspannen of lekker eropuit vanuit uw luxe strandhuis in Zeeland

Watersporten, wandelen en fietsen door de duinen of heerlijk lunchen in een hip and happening strandpaviljoen; op het strand valt altijd van alles te doen en te beleven als u in een luxe strandhuis in Zeeland verblijft. Het is simpelweg al genieten als u voor uw beach house neerstrijkt, met uw voeten in het warme zand en de getijden voor de deur. Leven met de zee. Daarnaast bezoekt u eenvoudig gezellige steden als Vlissingen of Middelburg, of pittoreske kustplaatsjes als Veere of Domburg. En als u neerstrijkt op uw eigen privéterras van uw luxe strandhuisje in Zeeland geniet u in alle rust van de meest prachtige zonsondergangen. Is het buiten wat te koud? Dan beschikt uw woning misschien wel over een heerlijke open haard om u lekker aan op te warmen. Naast de zee slapen op het strand, u moet het een keer ervaren hebben. Bij Largo bezorgen we u graag uw perfecte strandvakantie middels een unieke ervaring.

Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie