Actueel Reisadvies

Voor ieders veiligheid - update 13 januari

De huidige situatie verandert van dag tot dag. Binnen en buiten de Nederlandse grenzen. Onze informatie passen we aan waar nodig, bij verandering van maatregelen. Toch kan het gebeuren dat de actualiteit ons inhaalt. Belangrijk om te weten is dat we altijd de richtlijnen van het RIVM en overheidsinstanties van andere landen volgen. Twijfelt u over een reisadvies of maatregel? Check dan de reisadviezen en maatregelen van het land waaruit u reist én van het land dat u wilt bezoeken.

Vakantie in Nederland - vanuit België

De Belgische overheid raadt het reizen naar alle Nederlandse provincies af, maar verbiedt het niet. Belgen die in Nederland zijn geweest moeten 48 uur voor terugkomst in België, het Public Health Passenger Locator Form hebben ingevuld.

Lees meer over wat u als Belg moet doen als u in Nederland bent geweest.
Lees meer over reizen naar het buitenland voor Belgen.

Heeft u een verblijf in Nederland geboekt? Dan mag u deze omboeken naar een ander park of naar een latere periode. Ook als uw aankomst binnen 28 dagen is. Dit is een tijdelijke uitzondering op de standaard omboekgarantie waarbij andere regels gelden.

Vakantie in Nederland - vanuit Duitsland

De Duitse overheid raadt het reizen naar alle Nederlandse provincies vanaf zaterdag 17 oktober af maar verbiedt het niet. Als Duitser mag u dus naar Nederland, maar moet u bij thuiskomst in Duitsland een coronatest doen. Tot de uitslag bekend is moet u in quarantaine blijven.

Heeft een verblijf in Nederland geboekt? Dan mag u uw vakantie omboeken naar een latere periode. Ook als uw aankomst binnen 28 dagen is. Dit is een tijdelijke uitzondering op de standaard omboekgarantie waarbij andere regels gelden.

Omboeken en wijzigen

Door dagelijks veranderende beschikbaarheid, kunt u het omboeken naar een ander park of vakantieverblijf of datum alleen doen via de Gastenservice. Ondanks dat het soms wat langer kan duren dan u van ons gewend bent, doen we hard ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen.

Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie