Praktische informatie LARGO Beach Villa's Hoek van Holland

Een fijn verblijf begint bij een goede voorbereiding. Op deze pagina vindt u alle praktische informatie over LARGO Beach Villa's Hoek van Holland.

To travel is to live

Hans Christian Andersen

Openingstijden receptie

Maandag: 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag tot en met donderdag: 09.00 - 15.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00 - 12.00 uur

De receptie is op maandag geopend tot 18.00 uur, de bagageservice bieden wij aan tot 17.45 uur. Op vrijdag is de receptie geopend tot 20.00 uur, de bagageservice is dan tot 19.45 uur mogelijk.

Redt u het niet om voor de sluitingstijden aan te komen? Neemt u in dat geval op de dag van aankomst via onderstaande telefoonnummer contact met ons op, dan kunnen we voor u een sleutelkluis maken.

Bagageservice

Omdat het natuurlijk niet mogelijk is om met uw auto op het strand te komen bieden wij u een bagageservice aan. Tijdens het inchecken kunt u, indien gewenst, uw bagage aan ons overhandigen. Per persoon kunt u 2 stuks bagage afgeven. Wij zullen er voor zorgen dat uw bagage zo snel mogelijk naar uw beach villa wordt gebracht. De bagageservice is alleen beschikbaar op uw officiële aankomst- en vertrekdag (maandag en vrijdag, met uitzondering van afwijkende wisseldagen). De bagageservice bieden wij ook aan op de vertrekdag. Als u hier gebruik van wilt maken, kunt u dit 1 dag van te voren aangeven bij de receptie.

Parkeren

De weg richting onze receptie is afgesloten met een slagboom. Bij uw reisinformatie ontvangt u een code om de slagboom te openen. Wanneer u bij ons arriveert kunt u tijdelijk parkeren op de parkeerplaats achter onze receptie. Deze parkeerplaats is slechts voor het inchecken en in- en uitladen van uw bagage. Tijdens het inchecken zullen wij u onder andere informeren over het in- en uitladen van uw bagage en het daarna parkeren van uw auto op onze eigen, afgezette parkeerplaats. Op deze manier kunnen we alle gasten de gelegenheid geven om hun bagage uit te kunnen laden.

SuitePad

In onze beach villa’s hebben we SuitePads staan. Hierop kunt u alle informatie over uw beach villa vinden, maar ook over de omgeving, belangrijke telefoonnummers en ook aan de kinderen is gedacht. Op de SuitePad kunt u gemakkelijk een vraag of een bericht sturen naar de receptie of uw broodjes of ontbijtjes bestellen. 

Eten en drinken

De strandpaviljoens op het strand en restaurants in de buurt zijn weer geopend. Bij uw aankomst ontvangt u van ons een lijst met alle mogelijkheden.

Ontbijt en verse broodjes

Op alle dagen, behalve op zondag, kunt u bij ons kiezen uit een groot assortiment broodjes en lekkernijen. Ook is het mogelijk om verschillende, complete ontbijtpakketjes te bestellen, waaronder een feestontbijt met bubbels. Bestellen gaat heel makkelijk via de SuitePad die gelegen is in uw beach villa. Wilt u vooraf al uw ontbijtjes reserveren? Dit kunt u bestellen via MijnLargo of bellen met de receptie +31 (0)88 160 61 00.

BBQ

Gezellig samen barbecueën kan het hele jaar door. Bij ons kunt u een compleet BBQ arrangement bestellen. U kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Het arrangement wordt geleverd inclusief barbecue, stokbrood, sausjes, salades en nog meer. Bestellen gaat heel makkelijk via de SuitePad die gelegen is in uw beach villa. Wilt u al op de dag van aankomst barbecueën? Geef dit dan 1 dag voor aankomst aan via MijnLargo via MijnLargo of door te bellen met de receptie via +31 (0)88 160 61 00.

Aankomst en vertrek

Op uw aankomstdag kunt u om 15.00 uur inchecken. Het is geen probleem als u al eerder bij ons incheckt, het kan zijn dat uw beach villa al vroeger beschikbaar is. Wilt u er zeker van zijn dat u uw beach villa eerder kunt betrekken? Dan kunt u bij ons ook een vroege incheck boeken en vanaf 13.00 uur uw vakantie beginnen. De kosten hiervoor zijn € 15,00. Op de dag van vertrek moet u de beach villa voor 10.00 uur verlaten. Heeft u geen zin in gehaast? Het is mogelijk om een late uitcheck bij te boeken. In dat geval kunt u uw beach villa om 11.30 uur verlaten. De kosten hiervoor zijn ook € 15,00.

Fietsen huren

Bij de receptie zijn fietsen te huur, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Er zijn ook elektrische fietsen te huur. Wanneer u een fiets voor meerdere dagen huurt krijgt u korting.

Mini-shop

In de beach villa's zijn Nespresso apparaten aanwezig. De cupjes hiervoor worden verkocht in de Mini-shop. Hier kunt u ook terecht voor 'vergeten' boodschappen, cadeautjes en souvenirs. Wij hebben bij de receptie tevens de mogelijkheid om een filterkoffiezetapparaat te huren. Daarnaast hebben we ook föhns die u per dag kunt huren. Hiervoor betaalt u € 1 per dag.

Contactgegevens receptie LARGO Beach Villa's Hoek van Holland

Telefoonnummer: +31 (0)88 - 160 61 00
E-mail: Receptie.beachvilla@largo.nl

Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie