PRIVACY POLICY 

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van LARGO, is het noodzakelijk dat wij een aantal persoonsgegevens van u registreren. Het is ons beleid om uiterst zorgvuldig en transparant om te gaan met uw persoonsgegevens. Via deze privacyverklaring willen wij u laten weten voor welke doeleinden en op welke wijze wij uw persoonsgegevens verwerken. 

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die wij verwerken wanneer u een boeking bij ons maakt, gebruik maakt van onze diensten, onze website bezoekt of wanneer wij contact met u hebben. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 15 mei 2018 en vervangt alle eerdere versies van deze privacyverklaring. 

Wie zijn wij?

LARGO zet zich in om u een perfecte vakantie te bezorgen. Onder LARGO wordt in dit geval verstaan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Roompot Group B.V.  Roompot Group B.V. is gevestigd te Kamperland aan de Mariapolderseweg 1 (4493 PH).

Welke gegevens verzamelen wij van u en waarom?

Uw persoonsgegevens worden hoofdzakelijk door ons verwerkt om u een perfecte vakantie te bezorgen. Graag bouwen wij een duurzame relatie met u op, zodat wij u ook in de toekomst van dienst kunnen zijn en u aanbiedingen kunnen doen op basis van uw interesses of boekingsverleden.

Het maken van een boeking

Wanneer u een boeking maakt voor een van de door ons aangeboden resorts of villa’s registreren wij standaard de gegevens van u die noodzakelijk zijn om het resort of de villa aan u ter beschikking te stellen. De villa’s en resorts bieden wij zelf ter verhuur aan, maar worden ook aangeboden door onze partners. In het geval dat u een boeking maakt via een van onze partners, is deze privacyverklaring tevens van toepassing. Wij zullen u hier nogmaals op attenderen zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, tenzij het ons onevenredig veel inspanningen zou vergen om u hiervan op de hoogte te stellen of de informatie vertrouwelijk moet blijven. 

Boekingsgegevens

Boekingsgegevens zijn gegevens over de vakantie die u bij ons hebt geboekt, bijvoorbeeld het resort of de villa, aankomstdatum, vertrekdatum, reisgezelschap, voorkeuren en de bron van de aanvraag. Om uw boeking in orde te kunnen maken, registreren wij deze gegevens in ons reserveringssysteem.

NAW-gegevens

Uw NAW-gegevens hebben wij nodig om uw boeking te kunnen registreren en voor registratie in het verplichte nachtregister, maar bijvoorbeeld ook voor het kunnen voldoen aan eventuele verplichtingen met betrekking tot belastingen en heffingen. Wanneer wij bepaalde zaken niet per e-mail naar u kunnen versturen, sturen wij dit per post naar het door u opgegeven adres. 

Telefoonnummer en e-mailadres

De bevestiging van uw boeking ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres, net als interessante informatie over het park van uw verblijf en de omgeving. Mochten wij kort voor uw verblijf nog vragen hebben, dan bellen wij u op. Indien onbereikbaar sturen wij u tevens een e-mail.  

Geboortedatum

Boekingen kunnen uitsluitend gemaakt worden door personen die ouder zijn dan 21 jaar. Door het opgeven van uw geboortedatum kunnen wij controleren of u bevoegd bent om een boeking te maken. 

Bankrekeningnummer

De betaling voor uw boeking kunt u voldoen via onze beveiligde betaalomgeving of middels een overschrijving. 

Voor de meeste accommodaties zal een waarborgsom in rekening worden gebracht. Uw bankrekeningnummer registreren wij enkel en alleen voor het terugstorten van de borg. Wij zullen en kunnen nooit een bedrag van uw rekening afschrijven. 

Indien u met een creditcard wilt betalen, worden uw gegevens doorgestuurd naar de financiële instelling die de betaling verwerkt. Wij hebben nooit inzage in uw creditcardgegevens, maar kunnen wel zien dat u heeft betaald met een creditcard.

Mijn Largo

Nadat u een vakantie bij ons heeft geboekt, kunt u een persoonlijke ‘Mijn Largo’ activeren. Met ‘Mijn Largo’ kunt u uw eigen gegevens inzien en wijzigen, en kunt u tot 1 dag voor aankomst uw vakantiezaken online regelen. Hiervoor registreren wij de gegevens die u heeft opgegeven bij het maken van de boeking. Ook is in ‘Mijn Largo’ uw boekingsverleden terug te zien.

Marketing

Nieuwsbrieven en gepersonaliseerde advertenties

Nadat u een boeking heeft gemaakt bij LARGO of u zich via de website heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, gebruiken wij uw e-mailadres voor het versturen van onze nieuwsbrieven en gepersonaliseerde advertenties. Onder gepersonaliseerde advertenties moeten aanbiedingen worden verstaan die betrekking hebben op vakanties die gelijkenissen vertonen met eerder door u geboekte vakanties. Nieuwsbrieven versturen wij maximaal twee keer per week. Als u een nieuwsbrief van ons ontvangt, kunnen wij zien of u de nieuwsbrief heeft ontvangen, geopend heeft en of u op een link in de nieuwsbrief heeft geklikt. Via de link in de nieuwsbrief kunt u zich uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Wij zullen u vragen naar uw interesses met betrekking tot vakanties. Uiteraard bent u niet verplicht om uw interesses aan ons door te geven. Aan de hand van de door u opgegeven interesses en/of gemaakte boekingen in het verleden zorgen wij ervoor dat gerichte advertenties alleen bij u terecht komen als deze aansluiten bij uw vakantiewensen. Op deze manier ontvangt u niet onnodig veel e-mailberichten. Indien u geen gepersonaliseerde advertenties wenst te ontvangen, dan kunt u ons dit te allen tijde laten weten via het e-mailadres: info@largoresorts.nl. Wij zorgen er dan voor dat u wordt afgemeld.

Advertenties op andere platforms

Uw e-mailadres gebruiken wij ook om u advertenties te laten zien op Facebook die aansluiten bij uw interesses Wij kunnen nooit zien welke advertenties bij welke persoon getoond worden, en ook niet of er een Facebook-account is gekoppeld aan uw e-mailadres. Laat het ons weten wanneer u geen gepersonaliseerde advertenties op Facebook wenst te zien.

Wanneer u de website van LARGO bezoekt, maken wij gebruik van cookies om u gepersonaliseerde advertenties te laten zien op andere websites. In onze Cookie Policy leest u hier meer over.

Contact met onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs staan u graag te woord in het geval u een vraag heeft over uw boeking of uw verblijf. Wij bieden u hiervoor diverse contactmogelijkheden. 

Online contact

Als u contact met ons opneemt via het contactformulier op de website of ons een e-mailbericht stuurt, worden uw naam, contactgegevens en vraag of opmerking geregistreerd. Het registreren van de gegevens is noodzakelijk om met u te communiceren. Bovendien zijn wij hierdoor in staat om uw vraag snel en efficiënt te beantwoorden en uw gegevens erbij te zoeken.

Telefonisch contact

Telefoongesprekken kunnen wij opnemen voor kwaliteitscontroles en trainingsdoeleinden. U wordt altijd voorafgaand aan het telefoongesprek op de hoogte gebracht van de opname van het gesprek. De opnames worden hooguit drie maanden bewaard en vervolgens automatisch verwijderd.

Wanneer u contact opneemt met een van onze ambassadeurs kunnen een aantal controlevragen aan u gesteld worden, om er zeker van te zijn dat uw gegevens niet bij iemand anders terecht komen. 

Offerte aanvraag

Wanneer u een boeking voor een villa wenst te maken, dient u in de meeste gevallen eerst een offerte aanvraag bij ons in te dienen. Wij registreren dan de gewenste aankomstdatum, vertrekdatum en het aantal personen, zodat wij navraag kunnen doen naar de beschikbaarheid van de villa. Wij registreren ook uw naam, e-mailadres en telefoonnummer, zodat we kunnen reageren op uw offerte aanvraag.

Verzekering

LARGO biedt u de mogelijkheid om een reisverzekering en/of annuleringsverzekering bij te boeken voor het verblijf. Wij doen dit in samenwerking met Europeesche Verzekeringen. Europeesche Verzekeringen is uiteindelijk de partij bij wie u een verzekering afsluit, reden waarom wij uw gegevens voor het afsluiten van de verzekering doorzetten naar deze partij.

Verbeteren dienstverlening

Uw mening vinden wij belangrijk

Wij zijn erg benieuwd hoe u het verblijf heeft ervaren. Na uw verblijf ontvangt u dan ook het verzoek om een enquête in te vullen. Uw beoordeling over uw verblijf gebruiken wij intern voor het verbeteren van onze dienstverlening. 

Gebruik website

Als u gebruik maakt van onze website slaan wij automatisch bepaalde informatie op. Dit kan zijn informatie van welke URL u komt, naar welke URL u toe gaat, welke browser u gebruikt, uw IP-adres en de datum en tijd waarop u toegang heeft gehad tot onze website. Ook verzamelen wij gegevens over de hardware, software en internetbrowser die u gebruikt.

We gebruiken deze informatie in het kader van het normaal gebruik en beheer van onze website en mogen deze informatie gegroepeerd vrijgeven. Door dit groeperen wordt het onmogelijk de gegevens terug te voeren naar een bepaalde gebruiker. Wij zijn niet geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoeker van onze site. LARGO is wel geïnteresseerd in informatie die iets zegt over het gebruik van de site, zoals: hoeveel bezoekers krijgen we? Wat zijn de drukke uren en welke pagina's worden het meest bezocht?

LARGO maakt op de website gebruik van cookies en andere technologieën. Graag verwijzen wij naar onze Cookie Policy voor meer informatie hierover. 

Analyses ten behoeve van managementinformatie

Gegevens als de provincie en het land waar u woonachtig bent alsmede uw gezinssamenstelling kunnen tot slot gebruikt worden voor het verrichten van analyses ten behoeve van managementinformatie. Uw gegevens zijn dan echter volledig geanonimiseerd en niet te herleiden tot u als persoon. 

Gegevens die wij van derden ontvangen

Soms ontvangen wij gegevens niet rechtstreeks van uzelf, maar van een andere partij. Wanneer u bijvoorbeeld een boeking maakt voor een van de door ons aangeboden villa’s of resorts via een partner van ons, dan stuurt deze partner bepaalde gegevens van u naar ons door. Op deze manier kunnen wij uw boeking registreren en afhandelen. Ook vragen of wijzigingen met betrekking tot uw boeking of verblijf kunnen door onze partners aan ons doorgegeven worden. Indien redelijkerwijs mogelijk, stellen wij u op de hoogte van de ontvangst van uw gegevens.

Alle informatie die we van derden ontvangen, kan gecombineerd worden met informatie die door u is verstrekt. 

Wat zijn de grondslagen?

Bij het verwerken van uw persoonsgegevens houden wij ons aan de regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Er is dan ook altijd een grondslag aan te wijzen voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Uw gegevens worden voornamelijk verwerkt bij het maken van een boeking. Wij hebben deze gegevens nodig voor de uitvoering van de overeenkomst tussen u en LARGO. Hetzelfde geldt voor het geval dat u via ons een verzekering af wil sluiten. Wanneer u de vereiste persoonsgegevens niet aan ons verstrekt, kunt u geen gebruik maken van onze diensten. 

Voor verwerking van uw gegevens in het kader van het verbeteren van onze dienstverlening, onze marketingactiviteiten en contactmomenten met onze ambassadors bestaat een gerechtvaardigd belang van LARGO. Wij hebben hierbij een zorgvuldige afweging gemaakt tussen uw belangen en die van de organisatie. 

Verwerking van een aantal van uw gegevens is tevens noodzakelijk om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting. Zo zijn wij in enkele gevallen bijvoorbeeld wettelijk verplicht om een aantal van uw gegevens te registreren in het nachtregister.

Mochten wij meer gegevens van u willen weten, dan vragen wij altijd uw toestemming hiervoor.

Aan welke partijen geven wij uw persoonsgegevens door?

Voor de resorts die wij zelf in beheer hebben, zijn wij verplicht om uw naam, woonplaats, aankomst- en vertrekdatum te registeren in het nachtregister. De gemeente kan ons vragen om de gegevens uit het nachtregister aan te leveren. In verband met de verplichte aangifte toeristenbelasting verstrekken wij tevens ieder jaar aan de gemeente uw postcode, woonplaats, geboortedatum, gezinssamenstelling, aankomstdatum en vertrekdatum.

Na het maken van een reservering geven wij uw gegevens door aan de eigenaar van het resort of de villa waar u zult verblijven, zodat u goed voorbereid verwelkomd kan worden. Het kan zijn dat wij de exploitatie van het park zelf verzorgen, het kan echter ook zo zijn dat de exploitatie van een park in handen is van een derde partij. Wanneer het door u geboekte resort of de door u geboekte villa gevestigd is buiten de Europese Unie, worden uw gegevens vanzelfsprekend doorgegeven aan het land waar de villa of het resort gevestigd is. Wij geven echter alleen die persoonsgegevens door die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de overeenkomst. 

Het verzorgen van de enquêtes hebben wij uit handen gegeven aan een professionele partij. Na het maken van een reservering wordt een beperkt aantal gegevens van u doorgegeven aan deze partij, zodat zij u kunnen vragen om een enquête in te vullen. Uiteraard bent u hiertoe niet verplicht. Op basis van de door u en andere gasten ingevulde enquêtes worden rapportages opgesteld en gedeeld met parkmanagers en regiomanagers. Deze rapportages bevatten echter geen persoonsgegevens van u.

Voor het beheer van onze systemen en het leveren van onze diensten maken wij gebruik van diensten van derden, zoals IT-leveranciers. Wij zien erop toe dat deze derden op een juiste wijze omgaan met uw gegevens, indien en voor zover zij deze in kunnen zien. 

Wanneer u een verzekering afsluit via LARGO worden de noodzakelijke gegevens voor het afsluiten van de verzekering doorgegeven aan Europeesche Verzekeringen. Dit is de partij die de verzekering uiteindelijk met u afsluit en ook eventuele schadeclaims zal beoordelen.

Voor het laten zien van gerichte advertenties op Facebook kan uw e-mailadres worden doorgegeven aan Facebook. 

In het geval dat u onverhoopt uw facturen niet tijdig voldoet, zijn wij genoodzaakt om de vordering uit handen te geven aan een incassobureau of een deurwaarder. De gegevens die noodzakelijk zijn om de vordering bij u te innen, worden doorgegeven aan het incassobureau of de deurwaarder.

Gegevens die via cookies worden verzameld kunnen worden gedeeld met de partijen die deze cookies plaatsen. Lees hier meer over in onze Cookie Policy. 

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Uw gegevens bewaren wij niet langer dan noodzakelijk voor het realiseren van de doelstellingen die zijn opgenomen in deze privacyverklaring, tenzij wij op basis van een wettelijke verplichting de gegevens langer moeten bewaren. 

Het is ons doel om een duurzame relatie met u op te bouwen. Uw gegevens worden geanonimiseerd op het moment dat deze relatie beëindigd is.

Contactmomenten met onze ambassadors worden verwijderd binnen een jaar na het contactmoment, tenzij de inhoud van de berichten van belang kan zijn voor uw boeking of eventuele toekomstige boekingen. Telefoongesprekken worden binnen 3 maanden verwijderd. 

Wanneer een offerte aanvraag niet binnen een jaar leidt tot een daadwerkelijke boeking worden uw gegevens uit ons systeem verwijderd. Uiteraard kunt u altijd weer een nieuwe offerte aanvraag bij ons indienen.

Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd?

LARGO heeft technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies of onrechtmatig gebruik, zoals onbevoegde kennisneming van gegevens. Daarbij is rekening gehouden met de stand van de techniek en de kosten van de tenuitvoerlegging zodat we een passend beveiligingsniveau garanderen gelet op de risico’s die de verwerking en de aard van te beschermen gegevens met zich brengen. Ons beleid is erop gericht dat alleen die medewerkers toegang hebben tot uw persoonsgegevens die de toegang ook daadwerkelijk nodig hebben voor de uitoefening van hun werkzaamheden.

Wat zijn uw rechten?

Recht op inzage, rectificatie, beperking en wissen

Als uw persoonsgegevens door LARGO verwerkt worden, dan heeft u het recht om een afschrift te ontvangen van de over u verzamelde gegevens. Een verzoek daartoe kunt u richten aan het e-mailadres: info@largoresorts.nl. U kunt uw verzoek ook schriftelijk verzenden naar LARGO, Postbus 12, 4493 ZG Kamperland. LARGO zal binnen een maand op uw verzoek reageren.

Ook via ‘Mijn Largo’ krijgt u inzage in uw gegevens en kunt u deze corrigeren. 

Als uit het afschrift blijkt dat uw gegevens niet juist of onvolledig zijn of naar uw mening, gelet op het doel van de registratie, niet in de database van LARGO thuishoren, dan kunt u LARGO vragen om de gegevens aan te passen, te verwijderen of te beperken. Tevens heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens. Ook voor dergelijke verzoeken kunt u het bovengenoemde (e-mail)adres of postadres gebruiken.

Wanneer u ons vraagt om gegevens aan te passen of te verwijderen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de overeenkomst, kan dit tot gevolg hebben dat u niet langer gebruik kunt maken van onze dienstverlening. 

Recht op het intrekken van toestemming

Wanneer u toestemming heeft gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens heeft u het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken. Wij zullen uw gegevens die worden verwerkt op basis van uw toestemming dan niet verder verwerken. 

Klachten

Indien u een klacht heeft over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, dan kunt u ons dit laten weten door ons een e-mailbericht te sturen aan info@largo.nl of een brief te sturen naar LARGO, Postbus 12, 4493 ZG Kamperland. Wij zullen ons best doen om uw klacht te verhelpen. U heeft ook het recht om uw klacht neer te bij de nationale toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Ontdek Largo met uw persoonlijke reiskompas

Met uw gepersonaliseerde reiskompas tonen wij accommodaties die perfect bij uw vakantievoorkeuren passen.