Terug naar overzicht

LARGO De Veerse Wende Veerse Meer

LARGO De Veerse Wende Veerse Meer

Binnenkort nieuw in het LARGO aanbod

Op een schitterende plaats, direct aan het Veerse Meer ligt LARGO De Veerse Wende. De villa’s hebben elk een eigen aanlegsteiger. Hier vandaan kunt u over het water alle kanten op of heerlijk genieten op uw eigen terras aan het water.

Adres

Veerse Meer
Artist Impressions LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Waterwoningen
LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer Koeien in het weiland
Artist Impressions LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Uitzicht op water
LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Veere

Watervilla’s

De ruime 6-persoons watervilla’s zijn voorzien van alle luxe en comfort. De afwerking is hoogwaardig en duurzaam. Vanaf uw terras heeft u een schitterend uitzicht over ‘de parel van Zeeland’; het Veerse Meer.

LARGO De Veerse Wende Veerse Meer uitgestrekt Veerse Meer

Veerse Meer

LARGO De Veerse Wende bevindt zich direct aan het Veerse Meer. In dit watergebied zijn de opties dan ook eindeloos. Een pleziervaart naar één van de eilandjes, die vrij te bezoeken zijn, is een mooie mogelijkheid om meer van het Veerse Meer te zien. Een tocht met een boot is voor de hand liggend, maar u kunt ook heerlijk wandelen langs het Veerse Meer of ontspannen genieten op één van de stranden. Het gebied is uniek vanwege het feit dat er zout water uit de Oosterschelde in het meer gelaten wordt. Hierdoor zien zeldzamer wordende diersoorten dit als hun ultieme habitat.

Rijke geschiedenis als vissersdorp

Een bezoek aan Arnemuiden is zeker aan te raden. In de vijftiende en zestiende eeuw was de haven namelijk één van de belangrijkste van Zeeland. Door afsluitingen van waterwegen heeft ‘Erremuu’ al lang geen haven meer, maar wordt het nog wel gezien als een vissersdorp. Arnemuiden is één van de laatste plaatsen in de Zeeuwse provincie waar u nog klederdracht kunt tegenkomen. Een stad met historie is ook zeker Veere. Deze voormalige handelsstad herbergt vele oude straatjes en monumenten. Hier kunt u dan ook uren ronddwalen en iedere keer weer iets nieuws ontdekken.

LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Visserij
LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Watersport

Prachtige natuur en watersport

Met een eigen aanlegsteiger kunt u per boot het Veerse Meer op om de prachtige natuur te ontdekken. Wanneer u meer actief bezig wilt zijn, kunt u ook één van de vele watersportmogelijkheden proberen. Het Veerse Meer is door het ontbreken van een opening naar de Noordzee een ideale spot voor duikers en surfers. Het water van het Veerse Meer is helder, waardoor u schelpdieren op de bodem kunt zien liggen.

Unieke, Zeeuwse steden

Naast een bezoek aan de kleinere plaatsen Veere en Arnemuiden, kunt u ook andere steden in de omgeving ontdekken. Middelburg, Vlissingen en Zierikzee kennen allemaal hun eigen, rijke geschiedenis, maar in deze steden kunt u ook heerlijk winkelen.

LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Stadhuis Middelburg

Ontspannen op het Veerse Meer

LARGO De Veerse Wende is direct gelegen aan het Veerse Meer. Vanuit uw watervilla zijn de mogelijkheden om te ontspannen dan ook eindeloos. Daarnaast kunt een bezoek brengen aan één van de vele leuke plaatsen in de omgeving.

  • Ideaal gelegen

    Op een schitterende locatie aan het Veerse Meer is LARGO De Veerse Wende gevestigd. Door de ideale ligging heeft u een prachtig uitzicht over het watergebied.
  • Vele recreatiemogelijkheden

    Doordat het Veerse Meer geen eb en vloed kent, wordt dit watergebied geroemd vanwege de vele mogelijkheden om aan watersport te doen. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke wandeling langs de oevers van het meer.
  • Duurzame afwerking

    Voor de bouw van de villa’s wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.
1 van 5
LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Haven Veere
LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Aanlegsteiger
Artist Impressions LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Uitzicht vanaf het Veerse Meer
Artist Impressions LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Uitzicht op Veerse Meer
Artist Impressions LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Waterwoningen binnenkant
Artist Impressions LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Zicht op Veerse Meer

Zelf een van de eigenaren worden van een exclusieve accommodatie op LARGO Veerse Wende Veerse Meer?

De investering in een verblijf op een resort van Largo is een mooie en duurzame belegging voor de toekomst. Vele eigenaren gingen u al voor. Laat u inspireren door succesverhalen van andere kopers.

Op LARGO De Veerse Wende Veerse Meer zijn nog enkele accommodaties beschikbaar voor de verkoop. Schrijft u zich hier in voor de nieuwsbrief van LARGO en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Prachtige natuur
LARGO De Veerse Wende Veerse Meer Aanlegsteiger Veerse Meer