Terug naar overzicht

LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer

LARGO Domein Het Camperveer

Binnenkort nieuw in het LARGO aanbod

Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden van de start van de verhuur op LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer? Schrijft u zich hier in voor de nieuwsbrief van LARGO, wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aan de rand van het Veerse Meer, vlakbij het dorpje Kamperland, ligt Domein Het Camperveer. Op het landgoed is gekozen voor een samenspel tussen natuur en wonen. Het geheel is uitgevoerd in typisch Engelse stijl, wat voornamelijk terug komt in het statige appartementencomplex. In combinatie met een prachtige waterpartij, een ruime diversiteit aan bomen en planten en klassieke en moderne recreatiewoningen vormt dit een rustgevend geheel.

Adres

Veerse Meer
Artist Impressions LARGO Domein Het Camperveer Appartementen VIlla Helena zicht op water
LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer Wolkenveld boven Veerse Meer
Artist Impressions LARGO Domein Het Camperveer Villa's
LARGO Harbour Village Veerse Meer Veere

Villa Helena

Het statige appartementengebouw, Villa Helena, bevindt zich aan de rand van de grote waterpartij. De stijl vindt zijn oorsprong in De Romantiek, begin negentiende eeuw. De drie verschillende verdiepingen hebben ieder twee appartementen. Het terras is op het zuiden gevestigd en met zicht op de waterpartij kunt u hier heerlijk genieten.

Villa’s

Slechts een klein gedeelte van LARGO Domein Het Camerveer Veerse Meer is beschikbaar gesteld voor villa’s en appartementen. Er is dan ook, naast Villa Helena, slechts plaats voor 15 villa’s. Door de ruime kavels gaan de villa’s op in het geheel van het landgoed. De villa’s zijn comfortabel en luxe ingericht, waardoor u ontspannen, in alle vrijheid, rust en ruimte, kunt genieten.

LARGO Harbour Village Veerse Meer Veerse Meer

Uniek natuurgebied

Het Veerse Meer kent vele mogelijkheden. Het is aan te raden om zeker een tocht te maken naar één van de vrij toegankelijke eilandjes in het gebied. Als u geluk heeft spot u zeehonden, reeën of zeldzame vogelsoorten. Ook aan de randen van het Veerse Meer kunt u goed vertoeven. Maak een lange wandeling langs de overs of geniet op één van de stranden. Het water in het Veerse Meer is brak met een schommelend zoutgehalte. Dit komt door het in laten van zout water vanuit de Oosterschelde. Het maakt het Veerse Meer op die manier als natuurgebied uniek en zeldzamer wordende diersoorten als Zuiderzeekrabbetjes, trompetkalkkokerwormen en palingbrood floreren uitstekend.

Watersport

Het Veerse Meer kent uiteenlopende watersportmogelijkheden. Er zijn meerdere grote jachthavens in het watergebied, maar een prachtige tocht met een boot is niet het enige wat u kunt ondernemen. Wanneer u actief bezig wilt zijn kunt u ook duiken, waterskiën, zwemmen, surfen en bijvoorbeeld wakeboarden. Het is verder een ideale plek voor duikers en surfers vanwege het ontbreken van eb en vloed. Het water is helder, waardoor u de oesters op de bodem kunt zien liggen.

LARGO Harbour Village Veerse Meer Watersport
LARGO Harbour Village Veerse Meer Zilte zaligheden

Genieten van Zeeuwse zaligheden

In menig restaurant in Zeeland kunt u genieten van de zilte, Zeeuwse zaligheden, zoals oesters, Oosterscheldekreeft en mosselen. Wanneer u culinair wilt genieten kunt u in Zeeland op vele plaatsen terecht. De provincie telt namelijk het grootste  aantal sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking, waardoor een culinaire verrassing altijd dichtbij is. Tijdens een bezoek aan één van de sterrenrestaurants zult u ongetwijfeld de Zeeuwse lekkernijen aantreffen in de fascinerende gerechten. De Zeeuwse topkoks verwerken de streekproducten graag in hun hoogstandjes.

Glorietijd van machtige handelsstad

In Veere kunt u heerlijk ronddwalen en alle oude straatjes en monumenten ontdekken die herinneren aan de glorietijd van wat ooit een machtige handelsstad was. Een paar kilometer verderop ligt het vissersdorp Arnemuiden. In deze charmante plaatst loopt een gedeelte van de bevolking uit traditie nog altijd in klederdracht.

LARGO Harbour Village Veerse Meer Veere
LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer Strand

Uitgerekte stranden

Gelegen op het prachtige Noord-Beveland heeft u op LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer vele mooie stranden binnen handbereik. Onder andere het brede Banjaardstrand zal tot uw verbeelding spreken. Tijdens de zomer kunt u hier genieten van de heerlijke Zeeuwse zon met een verkoelende bries, terwijl u in de andere seizoen een verfrissende wandeling kunt maken.

Genieten van natuur

LARGO Domein Het Camperveer is gelegen op een ruim opgezet landgoed, aan de rand van Het Veerse Meer. Een perfecte plek om te genieten van de natuur om u heen. Maak een wandeling langs het Veerse Meer of op één van de schoonste en breedste stranden van Nederland. Of verken historische plaatsen, zoals Veere en Middelburg. Met een stad als Antwerpen dichtbij, vele mogelijkheden om de watersport te beoefenen op  het Veerse Meer en  ook de zee en strand op korte afstand heeft u alles om er een uitstekend verblijf van te maken.

  • Eén met de natuur

    Slecht 3% van het landgoed van LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer mag worden voorzien van villa’s en appartementen. De grote waterpartij en de groene omgeving zorgen voor een schitterend geheel welke volledig opgaat in de natuur.
  • Watersport op het Veerse Meer

    Het ontbreken van eb en vloed zorgt er voor dat het Veerse Meer als de watersport hotspot van Zeeland. Op het Veerse Meer kunt u onder andere zeilen, surfen, duiken, waterskiën, kanovaren en zwemmen.
  • De Romantiek

    De bouw van de het statige appartementengebouw is in Engelse stijl en vindt zijn oorsprong in De Romantiek. De combinatie met de moderne bouw van de villa’s zorgt voor een mooi schouwspel.
1 van 5
LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer Wolkenveld boven Veerse Meer
LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer Zeehond
Artist Impressions LARGO Domein Het Camperveer Appartementen VIlla Helena Voor aanzicht
Artist Impressions LARGO Domein Het Camperveer Villa's tuin
Artist Impressions LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer binnenkant
Artist Impressions LARGO Domein Het Camperveer Appartementen VIlla Helena aan water

Zelf een van de eigenaren worden van een exclusieve accommodatie op LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer?

Er zijn nog enkele accommodaties beschikbaar voor de verkoop. Schrijft u zich hier in voor de nieuwsbrief van LARGO en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

LARGO Verhaal Veerse Meer netten
LARGO Domein Het Camperveer Veerse Meer Zeehond