Terug naar overzicht

LARGO Harbour Village Veerse Meer

Een koninklijk gevoel

Een koninklijk gevoel, dat gaat u op Largo Harbour Village ervaren. De grote en exclusieve vakantievilla’s zijn direct aan het water gelegen, ieder met een eigen inpandig botenhuis en aanlegsteiger. Van oorsprong heeft het gebied al een koninklijk tintje. Ooit was het Zilveren Schor een geschenk van het Nederlandse volk aan koningin Juliana en prins Bernhard. ‘We hebben de koning dan ook om toestemming moeten vragen om Largo Harbour Village te mogen ontwikkelen. Hij wenste ons veel succes.’

Adres

Zilverenschorweg 1
4341 PL Arnemuiden
LARGO Harbour Village Villa
LARGO Harbour Village Veerse Meer uitzicht op meer
Wassersport

WATERVILLA’S

Op Resort Largo Harbour Village heeft u de keuze uit een 6-persoons, 8-persoons of 10-persoons villa. De luxe watervilla’s hebben elk unieke elementen, zoals een dakterras, waar u uit de wind van het weidse uitzicht kunt genieten. Ligging op het Zuiden, wellness voorzieningen, zoals een jacuzzi of een sauna/hammam. U kunt per villa bekijken welke specifieke kenmerken een villa heeft.

Goed om te weten

Wij willen u erop wijzen dat het resort nog in aanbouw is. Overlast wordt tot een minimum beperkt, echter kunnen wij dit niet volledig uitsluiten. Mocht u hieromtrent vragen hebben, neemt u contact met ons op via 088-0458458 of via de mail gastenservice@largo.nl.

Borg

De borg à € 1500,00 per verblijf dient uiterlijk 4 weken voor aankomst te zijn voldaan. De borg wordt indien er geen bijzonderheden zijn 1 week na vertrek aan u overgemaakt.  

Voorwaarden Boekingen Harbour Village

Deze Watervilla wordt alleen verhuurd voor recreatieve doeleinden;
Als bij aankomst blijkt dat het reisgezelschap geen gezin vormt, kunnen wij ter plaatse een extra groepenborg van 500,- per persoon in rekening brengen. Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan. Ook is het organiseren van feesten, studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in en om de watervilla’s verboden. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden – Reglement groepen, en de veelgestelde vragen.

DUURZAAM & INNOVATIEF

Tijdens de bouw van de villa’s is gekozen voor louter duurzame, innovatieve en recyclebare materialen. Vierseizoenen-glas voor de gigantische raampartijen bijvoorbeeld, die de vertrekken in de zomer koel en in de winter warm houden. In alles wordt rekening gehouden met het Zeeuwse klimaat en zijn zilte zeelucht. Het bijzondere hout van Platowood vormt de natuurlijke gevelbekleding van de villa’s en is bestand tegen de specifiek Zeeuwse weersinvloeden. Het hout is verduurzaamd door het te stomen en te verhitten. Zonder chemische toevoegingen, wordt zo het hout bestand tegen zout, wind, water en micro- organismen. Het hout blijft zéér lang mooi en houtrot wordt vermeden. Een ecologisch verantwoord alternatief voor tropisch hardhout. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn essentiële factoren binnen Resort Largo Harbour Village. 

HARMONIEUS ZOUT & ZILT

Om de uitstraling van het resort nog beter tot zijn recht te laten komen, is de beplanting volledig afgestemd op de villa’s en het natuurlijke Zeeuwse landschap. Wilgen, Elzen en diverse soorten grassen zorgen voor prachtige natuurlijke overgangen, goed bestand tegen de nabijheid van zout water en de zilte wind.

VEERSE MEER

Een trip naar een van de twaalf vrij toegankelijke eilandjes midden in het watergebied is een absolute aanrader. Met wat geluk komt u er zeehondjes, reeën of zeldzame vogelsoorten tegen. Het is er heerlijk toeven op een van de strandjes en u kunt er ontspannende wandelingen maken. In de directe omgeving liggen meerdere grote jachthavens, die een totale capaciteit van 3.500 ligplaatsen herbergen. Omdat er vanuit de Oosterschelde zout water in het meer wordt gelaten, is het water brak, met een schommelend zoutgehalte. Het Veerse Meer is dan ook een van de weinige natuurgebieden in Nederland waar steeds zeldzamer wordende diersoorten als Zuiderzeekrabbetjes, trompetkalkkokerwormen en palingbrood meer dan uitstekend gedijen.

In de Deltagids vindt u meer tips over wat u allemaal op en aan het Veerse Meer kunt doen.

WATERSPORT

Ongekende watersportmogelijkheden en een prachtige natuur karakteriseren het Veerse Meer. Vanaf de aanlegsteiger bij de villa op Resort Largo Harbour Village stapt u zo in een sloep om heerlijke vaartochten te maken. In de directe omgeving liggen meerdere grote jachthavens. Het gebied leent zich echter niet alleen tot mooie vaartrips met de boot, maar nodigt ook uit tot duiken, waterskiën, zwemmen, surfen en bijvoorbeeld wakeboarden. Door het ontbreken van eb en vloed - de open verbinding met de Noordzee is afgesloten - is het meer met zijn glasheldere water een ideale plek voor duikers en surfers. Het water is zelfs zo helder; u kunt er de oesters op de bodem zien liggen. Resort Largo Harbour Village biedt één van de meest bijzondere duikplekken van het Veerse Meer.

Wassersport
Austern

ZEELAND GROSSIER IN HEERLIJKHEDEN VAN VELD, VEE EN ZEE 

Oesters, Oosterscheldekreeft, mosselen en prachtige verse vis. Het zijn slechts enkele van de Zeeuwse Zaligheden die u in Zeeland op de menukaart mag verwachten in diverse restaurants. Zeeland telt het grootste aantal sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking. Een fascinerende culinaire ontdekkingstocht staat u voor de boeg. Een tocht die voert langs prachtige menukaarten met Oosterscheldekreeft, oesters en verse vis. Met mooi dooraderd lamsvlees en verse groenten, aangezien vrijwel alle Zeeuwse topkoks het koken met streekproducten tot kunst hebben verheven.

VEERE

Het schilderachtige stadje Veere ligt op een steenworp afstand van resort Largo Harbour Village. Het middeleeuwse plaatsje – ooit een machtige handelsstad – nodigt uit tot dwalen en ontdekken met haar vele oude straatjes en monumenten die herinneren aan de glorietijd van Veere. Dit geldt ook voor het charmante vissersdorp Arnemuiden, waar een deel van de bevolking nog altijd in klederdracht loopt. Vanuit traditie overigens.

HISTORIE, ROMANTIEK & SPROOKJES

Tal van grotere aantrekkelijke steden liggen op Walcheren ook binnen handbereik. Denkt u maar eens aan Middelburg, Zierikzee en Vlissingen. Of zet eens koers naar de prachtige historische steden van onze Zuiderburen: romantisch Brugge, winkelstad pur sang Antwerpen of sprookjesachtig Gent met zijn imposante kathedralen. Daarnaast is de mondaine kustplaats Knokke zonder meer het bezoeken waard.

Kom helemaal tot rust

Het Veerse Meer, door velen ook wel geliefd ‘de parel van Zeeland’ genoemd, is het decor van de prachtige, ruime villa’s van Largo Harbour Village. Een perfecte plek om helemaal tot rust te komen. U vaart zo het Veerse Meer op voor heerlijke tochtjes, naar de schoonste en breedste stranden van Nederland. Of naar schilderachtige stadjes als Veere en Middelburg, de attractieve hoofdstad van Zeeland, om te genieten van een zalige lunch met dagverse kreeft en vis in een van de vele Zeeuwse toprestaurants. Als u weer aanmeert bij de villa, geniet u van een goed glas Chardonnay op uw terras. Met het mondaine Domburg, Knokke en Antwerpen binnen handbereik, allerhande watersportmogelijkheden op het Veerse Meer en natuurlijk zon, zee, strand worden dit momenten om te koesteren. 

 • SUBLIEM

  De relatie met het water stond centraal bij de totstandkoming van de villa’s. De ‘watergangen’ door Largo Harbour Village maken het mogelijk bij de eigen villa aan te meren. Geniet van deze bijzondere luxe.
 • Hét watersport-Eldorado van Zeeland

  Eén van de redenen dat het Veerse Meer te boek staat als hét watersport-Eldorado van de provincie Zeeland, is het ontbreken van eb en vloed. Zeilen, surfen, duiken, waterskiën, kanovaren en zwemmen, de mogelijkheden zijn oneindig.
 • Natuurlijk Zeeuws

  Bij de bouw van de villa’s is gekozen voor duurzame, innovatieve en recyclebare materialen. Om de uitstraling van het resort nog beter tot zijn recht te laten komen, is de beplanting volledig afgestemd op de villa’s en het natuurlijke Zeeuwse landschap.
 • Just Relux

  Uiteraard geniet u tijdens uw verblijf van onze service met onder andere opgemaakte bedden, bed- & badlinnen, een Largo Coffee & Tea experience, de LARGO amenity box en een complete eindschoonmaak.
1 van 9
Schaap in het gras

Onze gasten geven LARGO Harbour Village Veerse Meer gemiddeld een
9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 179 beoordelingen.

Marije Romkes

8 september 2020
10

Wat een fantastisch park en accomodaties. Ik kom zeker terug!

 • Accommodatie
  Accommodatie: 100
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 100
 • Luxe
  Luxe: 100
 • Onderhoud
  Onderhoud: 100
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 100
 • Receptie
  Receptie: 70

Anoniem

11 oktober 2021
10
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 100
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 100
 • Receptie
  Receptie: 100
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 100
 • Onderhoud
  Onderhoud: 100
 • Accommodatie
  Accommodatie: 100
 • Luxe
  Luxe: 100
 • SuitePad
  SuitePad: 100

Anoniem

5 oktober 2021
9
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 90
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 90
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 70
 • Onderhoud
  Onderhoud: 90
 • Accommodatie
  Accommodatie: 90
 • Luxe
  Luxe: 90
Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie