Terug naar overzicht

LARGO Noordzee Résidence Dishoek

Aan de Zeeuwse kust

Droomt u van een onbezorgde vakantie aan de Zeeuwse kust? Dan is een vakantie op het kleinschalige en intieme LARGO Noordzee Résidence Dishoek een goede keuze. Met een verblijf in een van de vakantievilla’s of luxueuze appartementen bent u in mum van tijd op het brede Noordzeestrand. In elk seizoen is dit de perfecte locatie voor een heerlijke strandwandeling en op lange zomerdagen kunt u hier urenlang genieten van de Zeeuwse zon.

Adres

Kaapduinseweg 24
4371 NP Koudekerke

Dishoek is een kleine en rustige plaats, te midden van een bijzonder duinlandschap. Het kustplaatsje staat bekend om het mooie zuidstrand. Een prachtige strook natuur met duinen en bossen vormt het natuurlijk decor. Het strand staat bekend om zijn karakteristieke paalhoofden en de rustige sfeer. In 2018 ontving het strand voor de 23ekeer de internationale ‘Blauwe Vlag’ milieuonderscheiding. Het staat garant voor zwemwater van uitstekende kwaliteit en een goed schoongehouden strand. In elk seizoen is dit de perfecte locatie voor een heerlijke strandwandeling en op lange zomerdagen kunt u hier urenlang genieten van de Zeeuwse zon. 

In de directe omgeving van LARGO Noordzee Résidence Dishoek zijn prachtige wandel- en fietsroutes door het natuurrijke duinlandschap voor handen en met steden als Middelburg, Domburg en Veere op korte afstand, is een culturele uitstap ook een optie. Het resort en zijn verleidelijke omgeving bieden vakantieplezier voor iedereen. Het resort biedt naast een divers aanbod van villa’s tevens verschillende mogelijkheden tot een verblijf in luxueuze appartementen aan.

Vanaf 29 april biedt LARGO u als gast de mogelijkheid tot het huren van een strandhuisje op het strand van Dishoek. De huisjes zijn voorzien van strandstoelen, een windscherm, parasol en tafeltje. De strandhuisjes bevinden zich direct over de duin, links van strandpaviljoen Kaapduin. Zo geniet u optimaal van comfort, rust, de zon en het strand.

Maritime

VEERE, HET RIJKE GEVOEL VAN BELEVING

Veere heeft een rijk verleden en ademt historie. De smalle straatjes met kinderkopjes, de statige handelshuizen, de Grote kerk en het beroemde Stadhuis voeren u mee naar vervolgen tijden. Het jaar rond vinden in en om de stad diverse evenementen plaats. De historische markt, de vismarkt, de stadwandelingen over de oude stadswallen van Veere zijn een belevenis op zich. De gidsen van Museum Veere nemen u graag mee langs de verborgen plekjes van de stad. Gaat u mee en hoor de verhalen die achter de gevels schuilgaan. 

Watersportoase

Het Veerse Meer is een oase voor de watersporter. Het is een paradijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. De verschillende havens van Veere zijn een goed vertrekpunt. In het Veerse Meer wachten talloze onbewoonde eilandjes om ontdekt te worden. Afmeren bij deze bijzondere plekken is een aanrader. Het Veerse Meer is bovendien rijk aan mooie natuurgebieden. De meesten zijn op eigen gelegenheid te ontdekken. 

Boot

DE OUDSTE KUSTPLAATS VAN ZEELAND

Domburg is de oudste kustplaats van Zeeland, pittoresk en mondain. Het combineert prachtig strand met schitterende landschappen. Al vanaf het midden van de 19eeeuw is Domburg een echte kustplaats. De pure zeelucht in combinatie met het uitgestrekte bos- en duingebied zijn uniek. Domburg stond al in de vorige eeuw bekend als kuuroord. In het kielzog van de beroemde arts Dr. Mezger kozen vele vorstelijke personen Domburg als toevluchtsoord vanwege heilzame klimaat. Een kuur nemen kan tegenwoordig nog steeds. 

Omgeven door een sfeer van kunstzinnigheid

Domburg is een dorp van kunstenaars. Bekend vanwege de heldere hemel, pure lucht en helend zeewater. Aan het begin van de 20eeeuw heeft dit gebied verschillende bekende schrijvers, componisten en schilders geïnspireerd, zoals Jan Toorop en Piet Mondriaan; het licht van Zeeland schijnt hier als nergens anders… In het duingebied vindt u de Domburgse Piet Mondriaanroute, hier ziet u de vele locaties waarover de kunstenaar in Domburg en omgeving over schilderde. 

Schilderij
Landschap

Bomkraters en grasbunkers

Bent u een golfliefhebber en wilt u in plaats van op uw vertrouwde baan eens een balletje slaan in een unieke omgeving: in de duinen en een schitterende bosrijke omgeving? Het kan in Domburg bij de Domburgsche Golf Club. Dit is de enige echte ‘links’ baan van Nederland en door velen geroemd als één van de mooiste 9-holes banen van Nederland. Vanaf de eerste tee heeft u een prachtig uitzicht over Walcheren en de Noordzee. Wind en rough zorgen vaak voor een uitdagende ronde. In 1914 werd de Domburgsche Golf-links geopend. In de tweede wereldoorlog heeft de baan erg te lijden gehad van de oorlogshandelingen. De vele bomkraters van toen vormen nu als grasbunkers een karakteristiek onderdeel van de baan. 

EEN VAN DE GEZELLIGSTE WINKELSTEDEN VAN ZEELAND 

Middelburg behoorttot de sterkere winkelsteden van Nederland. De grootste winkelstraat in Middelburg is de Lange Delft en hier vindt u vooral de grotere winkelketens. Houdt u meer van bijzondere shops en boetieks? Bezoek dan zeker de Segeerstraat, Sint Jansstraat en de Langeviele. Hier vindt u o.a. conceptstore InMiddels, Lievelings, Plantaardig - een stadstuinwinkel, een echt walhalla voor groenliefhebbers -, Wit&Zo, De Zeeuwse Jordaan en BMK Interieurs.

Kunst

Tijdens uw bezoek zult u ongetwijfeld veel bezienswaardigheden tegenkomen. Middelburg telt namelijk zo’n 1.100 monumenten. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn o.a. het Stadhuis, de Lange Jan en de Kuiperspoort. Maar brengt u ook eens een bezoek aan de Abdij, de Oostkerk, de Kloveniersdoelen, de Gistpoort, de Haven, de Vismarkt of de Koepoort, deze zijn ook meer dan de moeite waard.

Van Vleeshal tot eigenzinnig theater

Naast winkelen en de diverse bezienswaardigheden heeft Middelburg ook op cultureel gebied veel te bieden. Zo is een bezoek aan de Vleeshal – in Zeeland enig in zijn soort – meer dan de moeite waard. De Vleeshal organiseert unieke tentoonstellingen en projecten rond hedendaagse beeldende kunst. Middelburg is ook het podium van het grootste culturele & muzikale festival van Zeeland: Het Zeeland Nazomerfestival welke een zeer divers aanbod van unieke locatievoorstellingen, theater, dans, optredens en muziek kent. In het historische hart van Middelburg bevinden zich ruim 40 galeries en ateliers. Wilt u (een deel) hiervan bezoeken, elke eerste zondag van de maand, tijdens de koopzondag, is de Kunst en Cultuurroute te volgen. Alle deelnemers openen dan hun deuren. 

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Door de unieke ligging van LARGO Noordzee Résidence Dishoek bestaan tal van activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw verblijf. 

 • BEACH LIFE

  Het resort bevindt zich direct aan strand & zee
 • BOS & DUIN

  Gelegen midden in een bos- en duinlandschap vindt u prachtige wandel- & fietsroutes
 • CULTUURSNUIVEN

  Cultuursnuiven, shoppen & culinair genieten in de historische steden Middelburg, Veere & Domburg
1 van 19

Accommodatietypes op
LARGO Noordzee Residence Dishoek

Bekijk hier het ruime aanbod villa's en luxueuze appartementen. 

Bekijk alle accommodaties

Onze gasten geven LARGO Noordzee Résidence Dishoek gemiddeld een
8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 732 beoordelingen.

Hellen Heemskerk

2019 M07 29
9

Mooi huisje, Vriendelijk personeel, Mooi tuin met verschillende zitjes.

 • Accommodatie
  Accommodatie: 80
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 80
 • Luxe
  Luxe: 80
 • Onderhoud
  Onderhoud: 80
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 90
 • Receptie
  Receptie: 70
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 80

Joris Bergwerff

2019 M09 22
8
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 80
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 70
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 70
 • Onderhoud
  Onderhoud: 80
 • Accommodatie
  Accommodatie: 80
 • Luxe
  Luxe: 80

Anoniem

2019 M09 22
10
 • Algeheel verblijf
  Algeheel verblijf: 90
 • Aanbevelen
  Aanbevelen: 100
 • Receptie
  Receptie: 90
 • Schoonmaak
  Schoonmaak: 90
 • Onderhoud
  Onderhoud: 80
 • Accommodatie
  Accommodatie: 90
 • Luxe
  Luxe: 90