Terug naar overzicht

LARGO Villa's Texel

1 accommodatiesWaddeneilanden, NederlandBekijk plattegrondBekijk alle accommodaties
Texel
Texel zee

Ervaar de bossen, duinen en het strand

Even helemaal tot rust komen op het grootste Waddeneiland van Nederland in een samenspel van kilometers strand en uitgereikte natuurlandschappen? Dan is LARGO Villa’s Texel de perfecte keuze. In de villa’s ervaart u de ruimte en kunt u in stilte genieten en ze zijn ideaal gelegen om het Texel goed te verkennen.

Adres

Bosrandweg 485B en 485C
1796 NH Texel
Texel boot
Texel
Texel
Texel

Villa’s

De ruime villa’s zijn geschikt voor 8 personen en van alle comfort voorzien. Kruip samen op de bank bij de haard of rust even uit op één van de terrassen die om de villa heen liggen.

Goed om te weten

Wij willen u erop wijzen dat de villa recentelijk is opgeleverd. De villa beschikt over een ruim terras. De tuin is nog niet beschikbaar. Deze zal in voorjaar 2021 volledig zijn aangelegd. 

De villa’s worden alleen verhuurd voor recreatieve doeleinden. Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan. Het organiseren van feesten, studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in en om de villa’s is verboden. Gezinnen, families en gezelschappen met jonge kinderen en ouderen worden niet als groep aangeduid. Voor groepen die buiten bovenstaande criteria vallen hanteren wij een waarborgsom van € 500,- per persoon. De parkreceptie zal hierover contact met u opnemen alvorens de boeking definitief wordt gemaakt.

Natuur Texel

Gevarieerde natuur

Als u na de toch per veerboot Texel op rijdt, ziet u al gelijk de bijzondere natuur op het eiland. Op het grootste Waddeneiland van Nederland vindt u vele verschillende landschappen. Uitgebreide duinenpartjien, twee grote bosgebieden, maar ook vlakke polders. De unieke natuur is ideaal voor vele planten- en diersoorten en schitterend om wandelend te ontdekken. Een mooie plaats daarvoor zijn is Nationaal Park Duinen van Texel.

Symbool van Texel

Op het Noordelijkste punt van het eiland staat de rode vuurtoren van Texel. De omringende wateren bleken een gevaar voor de scheepvaart. Toenmalig Texels notaris Kikkert voerde een lange strijd voor een vuurtoren en in 1864 was het dan zo ver. In een beknopte expositie kunt u het hele verhaal ervaren en het is ook mogelijk om het symbool van Texel te beklimmen. Na een klim van 118 treden heeft u een schitterende uitzicht over de Noord- en Waddenzee en kunt u zelfs kijken tot het nabijgelegen Vlieland.

Vuurtoren Texel
Strand op Texel

Kilometers stranden

Onderdeel van de gevarieerde natuur van Texel zijn de stranden. Er is ruim 30 kilometer strand, waardoor er voor iedereen plaats is. In de zomer kunt u hier dus heerlijk genieten van het zonnetje, maar ook een lange wandeling tijdens een herfstige dag is mogelijk. De (water)sporters kunnen ook hun hart ophalen. Op het sportieve strand, aangegeven met strandpalen, kunt u onder andere kitesurfen of strandzeilen.

Genieten van de rust, ruimte en natuur

LARGO Villa’s Texel is ideaal gelegen, vlakbij de badplaats De Koog en de uitgestrekte natuur van het Waddeneiland Texel als achtertuin. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Ruimte en rust

    De villa’s zijn ruim opgezet, waardoor u in alle rust kunt genieten van een fijn verblijf.
  • Uitgebreide landschappen

    Bij aankomst op het eiland is het al snel duidelijk. Texel kent een gemengd landschap, waardoor vele dieren zich hier thuis voelen.
  • Strandleven

    De villa’s liggen vlakbij De Koog, de badplaats van Texel. Vanuit hier ontdekt u het strand. Met 30 kilometer is er genoeg plaats voor iedere liefhebber.
1 van 4
Duinen Texel
Schapen op Texel
Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie