#STAYSAFE

U bent welkom op alle Largo resorts, deze zijn geopend. Uiteraard nemen wij diverse maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zo maken wij de diverse faciliteiten, zoals receptie en fietsverhuur extra vaak schoon en we nemen aanvullende maatregelen. Volg altijd de richtlijnen en instructies van onze medewerkers. Zo kunt u veilig en zorgeloos genieten van uw verblijf. Meer informatie met betrekking tot de voorzorgsmaatregelen leest u onder ‘voor uw en onze veiligheid’.

Op de pagina Veelgestelde vragen vindt u mogelijk het antwoord op uw vraag.

Kan ik mijn vakantie omboeken naar een later moment?

U kunt altijd gebruikmaken van onze omboekgarantie. Bij Largo kunt u tot 28 dagen voor uw aankomst zonder extra kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend (u betaalt dus geen wijzigingskosten). Neem contact op met onze Gastenservice om uw wijzigingen door te geven. 

Voor sommige landen en regio’s gelden speciale regels en uitzonderingen. Bekijk de meest actuele informatie bij actueel reisadvies.

Voor uw en onze veiligheid

Algemene maatregelen

We houden minimaal 1,5 meter afstand.

We vinden het fijn elkaar te begroeten, maar doen dit op afstand en schudden geen handen.

We wassen regelmatig onze handen met zeep. Wij zorgen ervoor dat er voldoende zeep en papieren handdoeken zijn. Ook zijn op meerdere plekken desinfectiezuilen te vinden.

We niezen en hoesten in onze elleboog.

Inchecken en uitchecken

Heeft u een deurpincode of keycard ontvangen? Dan kunt u meteen doorrijden naar uw accommodatie. U hoeft niet langs de receptie om in- en uit te checken. De keycard hoeft u na vertrek niet af te geven bij de receptie.

Heeft u geen deurpincode of keycard? Kom met maximaal 1 persoon per accommodatie naar de receptie om in- en uit te checken (geen gezelschap/groep/gezin).

Uw accommodatie

Zoals altijd maken wij uw vakantieverblijf goed schoon. In deze tijd doen we dat nog grondiger. Denk hierbij aan het luchten van uw verblijf voor aankomst, het gebruiken van een nieuwe doek voor iedere ruimte en het desinfecteren van alle oppervlakken en contactpunten, zoals deurklinken, handvaten en lichtknopjes. Alle richtlijnen en instructies voor een veilig verblijf vindt u op de flyer in uw accommodatie.

Aantal mensen in 1 woning

Nederland: In Nederland mag u met maximaal 1 personen uit een ander huishouden in 1 woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in een woning. Bestaat uw reisgezelschap uit meer dan 1 mensen ouder dan 12 jaar die geen deel uitmaken van uw huishouden? Dan kunt u uw verblijf omboeken. Neem contact op met de Gastenservice om uw verblijf om te boeken.

Alle faciliteiten

Het aantal bezoekers is per faciliteit beperkt. Om de 1,5 meter afstand te garanderen kan bij sommige faciliteiten de (toegestane) groepsgrootte beperkt zijn, zoals bijvoorbeeld bij de receptie. De rest van uw gezelschap kan uiteraard buiten even wachten.

In alle openbare gebouwen is het dragen van een mondkapje verplicht.

Op diverse plekken zijn looproutes aangebracht. Hiermee voorkomen we dat binnenkomende gasten en uitgaande gasten elkaar te dicht moeten passeren. De looproutes zijn gemakkelijk te herkennen aan de stickers op de vloer.

U kunt uitsluitend pinnen, bij voorkeur contactloos. Hiermee vermijden we handcontact.

Alle contactpunten worden ieder half uur of na gebruik schoongemaakt.

Veel faciliteiten hebben een plastic scherm. Zo kunnen onze medewerkers u op een veilige manier te woord staan.

Fietsverhuur

We raden u aan om de fietsen zoveel mogelijk vooraf bij te boeken. Vooraf gereserveerde fietsen kunt u buiten ophalen, onze medewerkers zullen u aanwijzen waar u de sleutel(s) kunt pakken.

Bij het in ontvangst nemen van de bon gaat u akkoord met de voorwaarden. Om contact te vermijden vragen wij geen handtekening ter bevestiging.

Wellness - behandelingen

De thermaalbaden zijn voor medische behandelingen open. 

Sauna’s zijn gesloten.

(Gezichts)behandelingen in de wellness gaan voorlopig niet door.

Lees hier wat COVID-19 betekent voor uw vakantie